TV Commercial for MJ Christensen Diamonds

Blev väckt nio i morse av min agent som frågade i panik om jag kunde komma till en produktionsstudio en timme senare. Dem behövde en modell för en reklamfilm. Jag insåg snabbt att jag inte hade en chans att komma dit i tid, nyvaken utan skjuts dit och utan att vara förberedd alls. Min agent sa att hon fixade någon som kunde hämta mig och köra hem mig igen och fyrtio minuter senare var jag i studion redo för make-up och hårstyling.

Reklamfilmen var för MJ Christensen Diamonds och min motspelare var en annan modell som skulle fria till mig. Han skulle räcka över en 10.000 dollars ring och jag skulle bli totalt överraskad och glatt ta emot ringen. Utan repliker haha. Shooten gick jättebra och inom  45 minuter var vi helt klara.

Kom hem och somnade av utmattning och stress från morgonen haha. När jag vaknade drack jag en kopp kaffe och gick ut och sprang. På vägen hem plockade jag upp kartonger och lite annat jag kommer behöva för flytten tillbaka till New York.

Ikväll ska jag se Cirque de soleil på Aria hotell! Har aldrig sett en Cirque show innan så det ska bli jätteroligt. Efter det blir det extra jobb på Margaritaville som vanligt.

Mina nya träningsskor!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s