Everything seems impossible until it is done.

Kom över min förkylning eller vad det var på cirka två dagar och bestmde mig för ännu en utekväll med Jenny Lee och Tiffany. Vi hamnade på Lavos hiphop kväll i torsdags och dansade oss svettiga till musiken. Träffade även en man där mitt ute på dansgolvet med en rullator. Han hade varit paralyserad från nacken och ner men nu var det bara ena benet som inte hade känsel. Doktorerna hade sagt att han skulle bli hundra procent frisk och han berättade att han ville gå på audition för Jubilee! om ett år. Denna mannen jobbade inte ett vanligt 9-5 jobb utan han var dansare precis som oss. Var som var så coolt med honom var att han vägrade låta hans kropp hindra honom från någonting, han körde bil och gick ut på klubbar precis som alla andra och han visste vad han ville göra i framtiden. Han kunde även spå i händer och för första gången lät jag någon göra det på mig. Jag tror inte riktigt på sådant men vissa av sakerna han sa var skrämmande hur mycket det stämde in på mig.

I torsdags åt jag lunch med Taryn på Bachi Burger, sjukt goda hamburgare även för veggies som jag haha. Och sweet potato fries med tryffel, mums!

Igår jobbade jag två extra gig, under dagen dansade jag på Caesars Palace och hela kvällen var jag på Flamingo. Vaknade lagom trött idag men sprang en runda och fick massa saker gjorda. Köpte ett nytt handbagage, mat och lite annat jag behövde. Lucie och jag stack och köpte smink som vi behövde och gick till Starbucks innan jobbet.

Sitter på Starbucks för andra gången nu emellan mina två shower och snor deras internet en stund. Pausen vi har är för lång för att inte göra något men för kort för att få många saker gjorda.

Imorgon blir det kickboxning och på kvällen efter showerna ska jag festa med Jenny, sista gången jag ser henne innan hon sticker till Europa! När hon är hemma igen har jag redan flyttat.

Tre veckor kvar i Vegas, nu kör vi hårt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s