Desert Storm

Giget igår var kul! Vår klient var mannen som spenderar mest pengar på klubbar i världen så självklart var vårt VIP bord fullt med vodka, patron, red bull och champagne! Vi dansade och jag höll mig till lite champagne och red bull hela kvällen. Vår klient (har redan glömt hans namn  haha dök inte upp förrän fem på morgonen.

Jag kommer ihåg när jag flyttade hit och gick ut mycket hur jag sa att jag borde få betalt för att festa. Nu får jag faktiskt betalt för att festa och det är nästan skrattretande! Att vara rik måste vara väldigt ensamt.

Idag har en Desert storm dragit in över Vegas och tro mig när jag som svensk säger att jag aldrig sett så mycket vatten i hela mitt liv. Det ösregnar och åskar och jag fryser faktiskt! Jag skulle ha jobbat som modell vid en pool klubb men det blev inställt på grund av vädret.

Förutom det är det min fina pojkväns födelsedag idag, so if you read this, happy birthday baby!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s