Some people are so poor all they got is money

19 dagar tills jag flyttar till New York people! Och jag jobber på här, tränar varje dag, går ut när jag känner för det (vilket har blvit rätt mycket på senaste tiden) och får allting i ordning för flytten. Var tvungen att säga hejdå till Jenny Lee igår kväll, middagen på Firefly slutade med ett helt gäng vänner istället för bara oss två vilket var roligt!

Idag tränade jag kickboxning med min vän Alfredo som lärare och sen var stack jag och Taryn och handlade mat. Ikväll blir det två shower som vanlig, Margarita Monday som vanligt och efter det har jag bokat ett extra jobb! Vilket innebär att festa med andra modeller på en av de populäraste klubbarna i Vegas. Det är skrattretande hur mycket sådana jobb som finns här ute haha. Och dem stackars killarna får betala för att komma in när vi får betalt varje timme vi stannar..

Nu måste jag till jobbet, vi hörs senare!

Jag är en av showens två brudtärnor!

Crown and Anchor!

Öl och mozzarellasticks!

Line up för tjejerna som ska fortsätta dansa i showen, konstig känsla att sitta på haha. Jag är den första tjejen som lämnat showen efter så kort tid på flera år..

 

Foto av ett foto med Jenny, från Elvis festen förra veckan!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s