Strippers, Rockstar and Red Bull

Sitter och har paus från giget jag jobbar idag. Dansar på flamingo pool! Den lilla scenen är mitt i poolen så jag måste vada ut bland alla gästerna och sen klättra upp haha. I pauserna sitter vi vid djn och dricker obegränsat med red bull och vatten. Känns som att jag levt på energi drycker dem senaste dagarna, alla extra jobb jag tar bjuder på antingen rockstar eller red bull och den drinkar på klubbarna.

Om exakt två veckor flyttar jag tillbaka till NYC! Stressigt men helt underbart. Saknar min lägenhet i Harlem och Jordans lägenhet i Brooklyn.

Igår frågade en tjej som jobbade vid poolen om jag jobbadd som strippa haha. Detta har hänt flera gånger men denna tjej vägrade ge sig, hon sa att hon och hennes pojkvän sett mig där natten innan. Jag sa vänligt att det inte var jag men hon verkade inte tro mig haha. Bestämde mig för att ta det som en komplimang och gick därifrån, strippor har dem mest tränade kroppar och tjänar hur mycket som helst haha. Och jag tvivlar på att en strippa skulle jobba extra vid en pool på dagarna!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s