Ain’t no turning back for me I’m in it till it’s over

Hade det bästa träningspasset idag, kände mig starkare än någonsin! Efter att ha mått skit i två dagar (har ingen aning vad som hände, illamående och feber från ingenstans) mår jag hur bra som helst idag. Har fått mycket gjort också, känner mig redo att flytta tillbaka till New York nu. Bara lite packning, paket som ska skickas och ärenden kvar. Excited!

Ikväll blir det jobb som vanligt, dem nya tjejerna är  i full gång med deras träning för att komma in i showen när vissa av oss slutar. Häromdagen hade jag en tjej som följde efter mig hela showen och jag fick visa henne runt var kostymerna var, var hon skulle gå osv. Det fick mig att känna mig som en veteran i Jubilee! även om jag är den nyaste tjejen haha.

Har så mycket energi idag och vill göra något, så jag sticker förmodligen ut med Nat och tar en öl någonstans!

Vi hörs senare!

Friendship bracelet haha!

One thought on “Ain’t no turning back for me I’m in it till it’s over

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s