My life as a showgirl

Nu är jag “hemma” i New York igen. Ja mammut och Amanda, nu har jag inte bott i Sverige på två år så jag får lov att kalla New York hem haha.

Mina sista veckor i Vegas var förmodligen dem bästa. Jag visste att jag skulle tillbaka till en plats där jag har hemma men att jag skulle sakna många fina vänner och såklart alla jobbmöjligheter. Därför tog jag till vara på varje dag, varje show, och varje kväll lite extra för jag visste att det skulle komma till ett slut. Jag gick ut mer, fikade mer, hängde med mian vänner mer, gick till poolen mer och såg mer shower. Helt enkelt allt det där som jag velat göra men som alla mina extra jobb inte tillåtit mig.

Las Vegas var fantastiskt. Jag kommer aldrig någonsin ångra att jag flyttade dit för att vara en showgirl. Oss tjejer i Jubilee! är dem enda riktiga show girls som finns kvar i USA, en utdöende art. Och jag fick chansen att vara en. Detta känns som en av de sakerna jag berättar för mina barnbarn när jag är äldre. “En gång för väldigt längesen när jag var 21 år var jag en show girl i Las Vegas haha”

Lägger ut en bildbomb med försök att förklara från de senaste veckorna. Och skickar samtidigt en massa kärlek till Las Vegas och alla mina vänner där!

Crystal haha!

Bessie, en av mina dressers

Mila the molester!

Såhär stretchar jag och Laz innan Top Hat!

Tina and Gina reaching for the stars

Middag med min nugget på Cafe Rio

Daglig proteinshake

Sushimiddag med Holls

Pixie Awards and Potluck! I princip alla i hela showen tar med sig förätt, huvudrätt eller dessert och sen har vi ett jätte knytkalas medan vi utser vinnaren i olika kategorier tex. Best boobs, most eligible bachelorette, most inspirational speaker etc.

Parodi av speciality act ahhah!

En annan parodi speciality act haha. I showen har killen en jättestor kub som han snurrar runt och balanserar på huvudet. Här använde vår stagehand en rubiks kub.

The Pixie fairy!

Min favorit dresser, Timmy aka Lover

Fick reda på att när man slutar i Jubilee! kommer en av killarna och kidnappar en, tar en till deras omklädningsrum och där står alla andra killar med stora boxar full med kallt vatten. Medans alla andra i showen sjunger en sång häller dem allt vatten över en. Som tur var hade jag förberett min sverige bikini så jag inte behövde få mina festkläder blöta haha.

 

FareWelcome! Hejdå till alla som slutar och Hej till alla nya! Här är jag med min kickboxningstränare Alfredo och hans flickvän Sam

Försöker hålla mig kvar i Las Vegas så jag inte kan åka till New York haha

Gina, min mamma i showen och fellow bridesmaid. Har jag frågor om försäkring, doktorer eller p-piller går jag till henne haha

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s