New York, I love you

Idag har jag varit i New York i en vecka och jag mår så himla bra av att vara här. Jag tog verkligen rätt beslut att lämna Jubilee! efter sju månader även om det var ett fantastiskt jobb med väldigt mycket möjligheter och bra lön. Men, jag är 21 år och det är mycket jag vill göra. Detta är inte rätt tid att stadga mig och fastna någonstans. Förutom New York då kanske haha. Men hur kan man fastna i en stad som konstant förändras.

Sen jag kom tillbaka har jag varit sjukt upptagen, för att jag valde att vara sjukt upptagen. Jag tänker inte bli en av dem personerna som kommer hit, inser att man måste jobba enormt hårt för att överleva och sen hittar på att det är omöjligt att leva och jobba här. För det är inte sant. Jobbar man hårt, får man allting tillbaka. Ger man upp så går det aldrig. Jag tror inte att vi väljer New York, New York väljer oss. Och bara dem starkaste överlever.

Vissa tjejer i showen försökte nästans skrämma mig, dem berättade om jobb dem var tvungna att ta som dem hatade och en tjej berättade att hon var tvungen att leva på sitt kreditkort i sex månader för att hon inte kunde hitta ett jobb och att hon fortfarande betalar tillbaka skulden. Förklara då för mig hur jag på en vecka bokat in nio privata intervjuer, fyra auditions och att jag faktiskt bokat fyra jobb!? Jag är inte bättre eller mer talangfull än vad alla andra är, jag accepterar bara inte ett nej. Och jag ger aldrig upp. Nyckeln till framgång damer och herrar, varsågoda.

Såklart har jag levt här den senaste veckan också och jag har fått ha min pojkvän bredvid mig i sängen nästan varje natt, känner mig bortskämd och lyckligt lottad. Natten jag kom hem var vi och festade på en klubb i city med hans kompisar och dagen efter shoppade jag loss på ONLY där J jobbar nu, New Yorks coolaste streetstyle märke! Vi har ätit på Thai restauranger och beställt hem vietnamesisk mat, vi har haft flera hemmakvällar, tränat tillsammans och baby har kört mig till olika möten som varit långt borta. Jag har också fått träffa min bästis Johnny och såklart hängt med mina roomies Arvid och Kyle. Fina Kayla fick jag träffa idag!

I torsdags gjorde jag mig redo för vad jag trodde var en konstutställning med Jordan och när jag kommer till hans lägenhet överraskar han mig med biljetter till Jay-Z i Brooklyn!!! Vad är bättre än att se en av mina absolut favorit artister på hemmaplan tillsammans med pojkvän och vänner?  Jag är så snuskigt bortskämd och har så extremt bra människor runt mig att jag borde aldrig tillåta mig själv att vara nere, haha. Dagen efter lagar han en gourmet brunch till mig bestående av grillat bröd med smält schweizisk ost, stekt ägg, sparris och champinjoner. Och mitt favorit kaffe till det. Vad har jag gjort för att förtjäna detta?

Mina blommor var vackrare än någonsin efter att ha stått i mitt fönster i sju månader, kunde inte slänga dem.

Vietnamesiskt och Prosecco

Folk GÅR på gatorna i NY, har inte sett det på flera månader i Las Vegas där all kör bil. Har jag berättat att jag tog körkort förresten?

 

Jogging tur med Johnny,vi sprang 70 gator!

Lekte med en Iphone app, bilderna nedan är från konserten!

 

busig

diamonds

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s