ONLY.

Tänkte visa mina fynd jag köpte för drygt en vecka sen hos ONLY New York. Killarna gör sig redo för att öppna sin första riktiga butik i LES (Lower East Side) om några veckor! Kan inte vänta på att se hur inredningen kommer se ut med deras snygga streetstyle grejer. Ni vet att dem skickar beställningar ända till Sverige väl? Tydligen skickade dem ut flera stycken paket till Sverige igår, någon där hemma har koll!

Annars jobbar jag på, har varit på mer anställningsintervjuer än jag kan räkna till, har jobbat på en catering firma som var riktigt kul, blivit anställt på Forever21(!) och börjar jobba som cocktail servitris i midtown så fort jag är klar med träningen. Så allting går fint, även om jag blev lite överväldigad av alla svar från jobb jag sökte till. Haha, men hur ska jag kunna klaga på att få för många jobb?

Ikväll är jag sjukt sugen på att gå ut! Min plan för imorgon är att sitta i min lägenhet HELA dagen och vänta på mina jävla paket från Vegas haha, har två stycken som vägrar komma när jag är hemma. Och om jag bara ska göra saker hemma spelar det ingen roll om jag mår skit haha. Så ja, utgång ikväll! Jag hoppas jag får med mig Ash, Brina och Manny, pojkvännen är en självklarhet men sen är min bästa väns (svinets) pojkvän Otto här så han måste få uppleva en riktig utekväll i New York!

Vi hörs senare!

I denna väskan får jag plats med ALLT jag behöver till auditions, fyra par skor, tre par tights, vattenflaska, smink, locktång och ombyte.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s