Blind barber and Westway

I torsdags var jag så sjukt sugen på att dra ut, det var ju också en vecka sen haha..Jag tror det är för att New York har en helt annan vibe än Vegas. I Vegas känns det som all som faktiskt bor där är trötta på att gå ut pga. alla turister. Här känner man direkt när helgen närmar sig och alla vill ta en paus från sina 3-4 jobb.

Min man kom över efter jobbet och överraskade med champagne och jag hade lagat arabisk middag med hemmagjord tabouleh, vitlökshummus, oliver, panerad aubergine, pitabröd mm. För mig har presentationen av maten alltid varit den roligaste delen av matlagningen och babe såg mitt upplägg och började fota direkt haha.

Efter det stack vi till Brooklyn och mötte upp med Edson, hade några drinkar och stack till East Village där blind barber ligger. Kommer ni ihåg att för nästan två år sen skrev jag om en skit cool bar som är en liten frisörsalong under dagen? Men sen när man kommer igenom en bultande dörr med en vakt framför väntar en riktigt bra klubb och bar. Dit stack vi!

Efter blind barber ville vi dansa mer så vi stack till Westway, en klubb som brukade vara en strippklubb på west side. Där flängde vi omkring till alla var helt slut. Taxi hem till mig och vi köpte alldeles för mycket mat och glömde en pizza i min ugn. Alla somnade haha.

Tabouleh

ONLY. t-shirt med American Apparel disco shorts

börjar bli suddigt haha

Ett suddigt bevis på att pizzan sattes in i klubben, ingen vet vem som tog ut den

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s