I like to dance all night, summons the day. But that’s how I play, yeah that’s how I play.

Vet ni var det var för dag igår? Det var mitt tvåårs jubileum i USA och främst New York. Känns både som att jag varit här mycket längre med tanke på allt som har hänt men på ett sätt känns det som mammut och Amanda precis hjälpte mig att flytta. Gissa vad jag gjorde på min 2års dag här? Jobbade som cocktail servitris i tio timmar och kom hem till Jordan dödstrött klockan tre på natten med två kakor i handen haha. Party!

Men vafan, det kan jag ju ta igen ikväll! Thalia är I New York (hon flyttade till LA för ett litet tag sen) och vi har lite festande att ta igen! Hon har alltid varit min partner in crime och vi har alltid skojat om hur vi tillsammans ska ta över världen. Ikväll är det New York som gäller! Förhoppningsvis följer baby med när han är klar med sin basket träning.

Time to go, det kommer ringa på dörren när som helst. Imorgon ska jag försöka ta mig upp till en modellcasting på morgonen, vi får se hur det går haha.

Ha en fin kväll/natt/morgon!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s