Manhattan

Min och Thalias utekväll började med några drinkar hemma hos mig innan vi gav oss ner till meat packing runt två på natten. 1Oak var stängt och Avenue (som inte ens är en speciellt bra klubb) släppte inte in Thalia för att hon inte är 21 än haha. Så går det när man inte har varit i New York på ett tag och inte känner dörrvakterna längre. Vår natt slutade bra på Artichoke, en pizzeria med oversized pizza slicar (heter det slicar?) och catching up.

Dagen efter hade jag som tur var inte jobb så jag sov lite längre än jag brukar, pratade med mammut och papi i telefon, gick ut på joggingrunda och tränade hemma och hämtade ut ETT paket från posten. Ett paket kvar nu, hoppas det kommer snart! På kvällen lagade jag middag till Jordan här hemma och till efterrätt hade jag lagat Gino, frukt gratinerad med vit choklad!

Idag skulle jag ha jobbat min första riktiga dag som cocktail servitris och tagit mitt test på alla drinkar och hela menyn på restaurangen men det blev inställt. Bra för det betyder att jag kan plugga hela kvällen ikväll!

Blev kontaktad av en regissör häromdagen som vill att jag ska göra audition som huvudrollen för hans nya kortfilm, fick delar av manuset och en monolog igår så på fredag gäller det! Teater och skådespeleri är det jag vill göra mer och mer så timingen kunde inte ha varit bättre. Håll tummarna!

Orginal slicen med kronärtskocka!

Pimpade min kalender och anteckningsblock med lite ONLY.

Springer alltid på riverside drive, så himla fint.

Addiction

marängswiss

filminspelning i Harlem

idag

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s