Got you stuck on my body like a tattoo

Vaknade precis på rygg (sover aldrig på rygg) och visste inte ens att jag somnat. Shit vad jag har varit trött sen jag flyttade tillbaka till New York haha. Jag tror det är en blandning mellan stress att hitta jobb, tidsskillnaden och att jag fortfarande är jetlagged. Visserligen är det bara tre timmars skillnad från Vegas till New York men i Vegas började jag sällan jobba innan klockan sex på kvällen vilket innebär nio East Coast time. Idag började jag på jobba på restaurangen klockan tio på morgonen…

Träffade Michele Hart på vägen till AMDA, min gamla balett och modern lärare från skolan! Michele har lite agerat mamma till alla oss dansare på skolan så det var himla roligt att få träffa henne igen och prata lite. Stack även till skolan och skrev ut manus och CV, träffade några gamla elever där med men nästan alla ansikten var nya. Så märkligt att mindre än ett år efter att jag slutat så känner jag knappt någon där. Men så blir det när skolan tar in nya elever tre gånger per år!

Handlade på min favorit affär Trader Joe’s på Upper West Side innan jag kom hem, packade upp grejerna och somnade.

Ska öva på mitt manus, och packa ihop lite grejer medans jag väntar på att baby slutar jobb. Ikväll blir det förhoppningsvis utgång! Sjukt pepp.

 

Hej Tina 12 år! Såhär ser jag ut som cocktail servitris. Det finns en anledning till att jag inte använder blommiga färgglada klänningar

Läste någonstans hur en annan bloggerska sätter upp ett stativ var hon än är för att ta bilder på sig själv och hur pinsamt det är. Min grej är att fråga oskyldig människor som går förbi om dem kan fota mig. Är inte mästare på det än, därav det obekväma leendet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s