We’re beautiful like diamonds in the sky

Har ni hört Rihannas nya låt Diamonds? Inte lika bra som några andra av hennes låtar men den sätter sig i huvudet direkt.

Igår var rätt så chill! Vi tog en drink inne på ONLY.s nya lokal med de andra killarna, stack till en bar i närheten och sen vidare till Westway. Kvällen slutade på Sway och sen alldeles för mycket mat från dinern i Brooklyn.

Vaknade och insåg att jag inte hade audition idag, den är på fredag nästa vecka haha. Somnade om och sov ALLDELES för länge. Hängde ensam hemma hos Jordan hela dagen idag när han var på jobbet. Kollade upp auditions, städade lägenheten och såg lite 30rock.

Kom nyligen hem från Upper East efter en drink med Ash och hennes vänner. Försöker få ordning på vad som händer ikväll. Thalia ska till en hookah bar, en kompis som jobbade backstage i Jubilee! är i NY och vill träffas och Jordan och Edson kommer ut lite senare. Hmm detta ska nog bli en intressant kväll! Och imorgon jobbar jag inte förrän halv åtta på kvällen då jag ska dansa på en annan fest!

Hade på mig en vit spetsklänning, svarta tunna strumpbyxor, högklckade boots och min varsity jacket igår kväll. Fick aldrig någon outfit bild! Idag slängde jag Jordans hoodie över klänningen och bytte till mina MC boots sen var jag redo för en casual bar kväll!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s