What a night for a dance, you know I’m a dancing machine

Fredagskvällen var fin! Jag hann aldrig ner till LES utan mötte upp Justin och hans stagehand vänner i Hells Kitchen och drack några drinkar. Tog en öl på en pub innan jag åkte ner till Sway och mötte upp min baby och några gemensamma vänner. Dansade tills den enda musiken som spelades var lugn och lamporna tändes. Alltså klockan fem på natten.

Dagen efter tog jag det lugnt med J, vi var båda trötta och bakis haha.Vi satt på en soliga bänk i Brooklyn, pratade och drack kaffe i säkert två timmar. Vid sex tiden var jag tvungen att åka ut till Long Island och jobba, festen jag jobbade på denna gången var inte lika stor men ansträngande för barnen ville inte dansa. (Mitt jobb som entertainer är att se till att dansgolvet är fullt och det ser ut som det är världens fest på inspelningen efteråt haha)

Söndag var vi tvungna att gå upp tidigt för en Breast Cancer Walk i Prospect Park, Brooklyn. Jordans moster är en surviver av bröst cancer så självklart var vi där och stöttade henne med tusentals andra familjer och vänner. Det var även Jordans mammas födelsedag men i och med att jag var tvungen att jobba på restaurangen kunde jag aldrig äta middag med allihopa.

Trodde att jag skulle gå hem direkt efter jobb men Jordan kom och överraskade mig på jobb! Justice konserten han skulle gå på var bara några blocks iväg så han stannade och drack några drinkar hos mig. När jag slutat jobb bytte jag till vanliga kläder och pratade med tjejerna som fortfarande jobbade och drack några drinkar. Granatäpple Margarita och Dragon berry Mojito! Jordan kom och mötte mig efteråt med sina vänner och efter ytterligare några drinkar stack vi till gamla hedliga Sway.

Idag hade jag som tur var inte jobb men massor att göra här hemma. Städa, hämta upp paket, sätta in pengar på kontot, träna, diska osv. Glamorous.

Jordans kusin, så jäkla söt haha

Älskar att se löven ändra färg, ännu en anledning varför jag inte kan bo i öknen

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s