Modeling and cooking

Igår kväll kände jag mig lite nere utan någon anledning, bara en sådan dag antar jag. Johnny kom och hälsade på mig och vi gjorde först abs i cirka tio minuter sen bakade vi kakor och kollade på film haha. Precis vad jag behövde den kvällen! Gick och la mig vid tolv och somnade som en stock.

Var uppe tidigt idag för en modell casting i midtown, det kunde inte gått bättre! Alla modeller visade sina portfolios och det slutade med att dem skickade hem alla utom mig haha. Ingenting är bestämt än så klart men nästa gång blir det möte!

Kom hem för en stund sen från castingen och ärenden i stan. Ska försöka ta en tupplur så jag orka jobba 4-1 på natten idag! Är även igång med att försöka göra bulgur och bön biffar. Vet inte vad som har hänt med mig, har alltid hatat att laga mat men nu är det det enda jag vill göra haha. Kanske för att jag har en pojkvän att laga mat till, inte roligt att bara laga till mig själv ju.

Vi hörs senare!

Alltid något på gång!

Utanför agenturen. Klädde mig helt i svart med naturlig sminkning. Beige fransväska och rosguld Michael Kors klocka som enda accessoar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s