Me and Sandy

Vill bara borja med att saga att jag och alla jag kanner har i New York mar bra och ar sakra. Det blaser rejalt ute och regnar nu men jag och min pojkvan var ute for nagra timmar sen och handlade mat. Vi lar nog ga ut en gang till innan vi myser och kollar pa film. Men vi ar okej! Tack for alla sms, samtal och facebook inlagg, vi ser till att stanna inomhus mestadels tills Sandy bestammer sig for att dra.

Inget jobb imorgon eller idag for varenda tag och buss ar installd, ingenting har sagt om nar trafiken ar igang igen. Vagrade ga till min lagenhet igar efter jobb ifall vi skule fa stromavbrott sa jag flyttade for tillfallet in hos Jordan. Har knappt klader har forutom festklader sa jag myser runt i Js klader haha. Vi kollar pa filmer och dricker vin, nar han ar i studion och jobbar med musik bloggar jag eller laser andras bloggar.

Veckan har varit valdigt bra, modellagenturen jag berattat om vill att jag ska skriva kontrakt med dem! I fredags var jag, Jordan och nagra andra och sag MAJOR LAZER! Det var sa sjukt bra och vi dansade till vi var svettiga och alla hade lite for manga drinkar haha. Stack vidare till Enid dar dem spelade trap music hela kvallen. En av dem basta kvallarna och koserterna jag varit pa!

Sitter med Jordans dator nu sa darfor kan jag inte anvanda de svenska bokstaverna eller lagga ut bilder. Tog en del bilder fran Major Lazer som jag far lagga ut senare. Vem vet nar jag kan komma till Harlem igen haha?

One thought on “Me and Sandy

  1. Skönt att höra att du/ni mår bra! Stanna inomhus drick mer vin å mys med din kille, låter helt klart mysigare än att gå ut i blåst och regn.. brr! Kram/Ia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s