Locked in with my love

Som sagt blev det tre hela dygn fast i en lägenhet, med små pauser utomhus för att handla restaurang mat (Jordan gick ut mitt i stormen för jag ville ha en grekisk omelett) och vin. Vi hade det väldigt mysigt och hittade alltid på saker att göra men efter tre dygn kliar det i hela kroppen, man måste ju röra på sig! Dagen efter stormen passerat (när tyvärr stora delar av NYC och Jersey var hårt påverkade) var jag ute och handlade ingredienser till kanelbullar. Fällda träd överallt men det var som om ingen rört lägenheten. Jordan gjorde middag den dagen och sedan var det bara en dag till innan det var dags att ta sig till jobbet.

Första dagen var jag tvungen att ta taxi till jobbet, ingen annan transport fungerade. Idag började dem så smått med tunnelbanan och bussarna men mycket blev förstört och måste repareras. Mina tankar går ut till alla drabbade som fick sina hus och ägodelar förstörda men speciellt till det unga paret som som avled vid Js föräldrars hus av ett träd som föll när dem var ute och rastade sin hund.

Ja, vi dricker vete öl i champagne glas. När vi inte orkar diska.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s