MAJOR LAZER

Major lazer konserten förtjänar ett eget inlägg, så är det bara. Det var en helt sjuk kväll men massor av dansande, tröjor av, drinkar, öl och musik. Mina armar var i luften hela kvällen. Från konserten drog vi till ett TRAP-PARTY i Williamburg, sjuk musik även där. Det gick så långt att jag och J funderade över vilka låtar vi egentligen hade hört, delar av mina jobbkläder söndertrampade och förstörd på golvet och en söndrig handväska. Och vad vill jag säga med det? Det är så en PERFEKT kväll ser ut!

En enda stor fest

Jag skojade inte när jag sa det där om mina armar

Jag hade på mig en ny cropped, turtle neck top från SoHo och mina AA disco shorts!

Och min rose gold unisex klocka från Michael Kors såklart!

Ja jag vet att jag har världens snyggaste pojkvän

Min tumregel är att när mina bilder är suddiga är mitt minne suddigt. Här ser ni kvällens sista bild; SUDDIGT

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s