Bikram Yoga and Random stuff

Hej bloggen!

Gick och la mig alldeles för sent igår men vaknade i någorlunda god tid i morse. Jag och Johnny gick och kollade in ett Bikram Yoga ställe här i Harlem och på måndag smäller det! Vi har en månad på oss att ta så många klasser vi hinner med sen får vi se om vi vill fortsätta att träna där eller byta träningställe. Jag hittade ett annat gym i Harlem som har obegränsad yoga OCH kickboxning. Låter helt perfekt, då får man cardio och styrka genom kickboxningen och stretching och vighet genom yogan. Enligt mig är yoga det tråkigaste som finns men jag vet hur bra det är för dansare. Det som är bra med Bikram Yoga är att man tränar i 40 gradig värme så man tänker inte så mycket på övningarna man är snarare förvånad hur mycket man kan svettas och hur man ska överleva.

Gick även och kopierade mina nycklar idag, får nämligen besök av två malmötjejer som ska bo på min soffa i en vecka! Känner inte dem alls men det är mammuts bästa väns dotter och hennes kompis så jag tror inte det blir några problem.

Jag och Johnnys hittade även världens bästa Soul Food ställe, Jacobs restaurant precis över gatan från mig. Har alltid velat gå dit och har bott i denna lägenheten i nästan ett och ett halvt år nu så det är löjligt att jag inte hunnit dit än haha. Men nu äntligen stack vi dit, och det var hur mycket mat som helt och hur gott som helst. Ska definitivt tillbaka dit!

Om en liten stund ska jag göra det omöjliga efter stormen, försöka ta mig till Brooklyn från Manhattan. Fortfarande inga tåg som går dit. Jag berättade för J hur jag skulle ta ett tåg ner till midtown, hur jag skulle promenera några avenyer och sen försöka hitta rätt buss till Brooklyn. Han svarade med; Babe, why can’t you just get a cab? och jag sa; Okay.

Fest i Williamsburg ikväll! Dubbel shift på jobbet lördag och söndag. Blä.

Alla vet vilken djurvän jag är. Jag har varit vegetarian sen jag var tre och kan inte ens döda en mygga. Men när jag såg denna damen hoppades jag nästan att hon hade ett dött djur på ryggen. Insåg att det var hennes HÅR.

One thought on “Bikram Yoga and Random stuff

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s