Laser hair removal and swedish guests

Det har varit mycket festande för mig de senaste dagarna, mycket festande sen jag kom tillbaka till New York faktiskt haha. Följt av dubbel skift på jobbet. I fredags var jag i Brooklyn och festade på Franklin Park följt av en lördag med massor av jobb. Lördag kvällen spenderades på Harlem Public och även där blev det en del drinkar. Följt av dubbel skift på jobb. Söndag kvällen efter jobb kollade vi på Giants matchen på Pourhouse och drack en massa öl följt av shottar och drinkar. Sen mysig middag på en Thai restaurang i East Village. Idag vaknade jag upp utmattad, som om jag inte sovit ordentligt på en vecka. Vilket mycket väl kan stämma.

Gick ut och åt frukost med J på en diner runt hörnet från där jag bor innan han skulle till jobbet. Tyvärr var ONLY öppningen tvungen att flyttas till ett senare datum i och med Sandy men på lördag blir det nog av! Sen har jag storstädat lägenheten och väntat in tjejerna som kom från Sverige idag! Har hängt med dem hela eftermiddagen och nu klockan tio på kvällen var stackarna helt utmattade och jetlaggade så dem gick och la sig. På onsdag vill jag visa dem lite roliga uteställen med Jordan och imorgon kväll är det ju valvakan! Jag tror verkligen att Obama kommer ta hem det här återigen, jag kan inte för mitt liv förstå hur man kan rösta på en kvinno-förnedrande, självisk homofob. Men tyvärr finns det människor som gör det.

Imorgon ska jag ut och springa på morgonen, gå till AMDA och skriva ut lite grejer sen ska jag prova något jag aldrig provat innan. Hår borttagning med laser. Har köpt sex treatments och börjar imorgon, som brasiliansk vaxning men permanent. Kommer vara så skönt när det är över, att i princip aldrig behöva raka mig igen men jag är livrädd för att det ska göra ont imorgon haha. Men det ska nog gå bra!

Nu ska jag ringa baby sen ska jag nog försöka sova, känns nästan som jag är jetlagged med haha. Nedan ser ni lite bilder från helgen. Vi hörs imorgon!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s