Four more years!

Valet kunde inte ha gått bättre! Vilken lättnad att Obama kommer styra USA i fyra år till. Vi satt spända mellan rösterna räknades i varje stat i timmar. Baby hade lagat en jättefin thailändsk middag och efterrätt till mig så vi satt och mös innomhus tills det var ganska klart vem som skulle vinna. Då gick vi till Franklin Park och redan på väg dit hörde vi skrik och hurrande från Brooklyns gator. Tog varsin drink och firade med baren som all såg på valet innan det var läggdags.

Jobbade hela dagen igår och det var meningen att jag, Jordan och tjejerna skulle ut och festa på kvällen. Sen kom snöstormen. Efter Sandy har jag inte trott på vad alla sagt om snö stormen som skulle komma efter men oj vad fel jag hade. Det började ösregna igår på jobbet, sen började blåsa ordentligt och sen kom snön. Jag kämpade mig hem i snön som la sig på marken och vinde blåset så starkt att jag knappt kunde se någonting på vägen hem. That’s what you get for not believing Tina!

Idag är det nästan vindstilla men snön har lagt sig på marken. Och på måndag ska det bli nästan tjugo grader. Typiskt New York att inte kunna bestämma sig om det ska vara sommar eller vinter.

bortskämd

Blått för OBAMA!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s