Like, you ain’t livin’ out in BK Like, you ain’t workin’ on a screenplay

Igår kväll var dope, dansade med Shana, Bella, Ray och Jordan först på Blind Barber och sen Westway. Man kan alltid lite på att dem ställena är bra. Blind Barber är som sagt frisörsalongen som blir till en lounge på kvällen och Westway är den omgjorda strippklubben. Dansade till lite innan stängning innan jag och Jay åkte hem och beställde mat och tjejerna stack vidare till Happy Ending med Ray.

Idag köpte jag, Shana och Bella med oss Starbucks och promenerade i Central Park, det var så fint väder! Gick runt ett bra tag och pratade om allt möjligt innan vi spenderade säkert två timmar inne på Sephora. Bella är utbildad makeup artist så de senaste dagarna har jag lärt mig mer om smink än någonsin. Köpte en jättebra ögonbrynsfärg som Bella rekommenderade och provade på mig!

Ikväll blir det utgång…igen! Vi tänkte göra lite barhopping och sen sluta på någon klubb. Natten är ung så vi får se vad vi hamnar.

Imorgon öppnas den allra första ONLY. affären upp! Ska självklart dit och stötta Jordan och de andra killarna. Ingen bryr sig och OBEY och Supreme längre, nu är det ONLY som gäller.

Shout out to my boyfriend and the other guys at ONLY NEW YORK that are opening their flagship store i LES TOMORROW! I am definitely stopping by to celebrate!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s