Sylvia’s and Shrine

Igår kväll stack jag, Shana och Bella till Sylvia’s, den världskända restaurangen i Harlem. Sylvia’s har blivit sjukt populärt och har dragit mycket folk till Harlem vilket är kul. Restaurangen är också en av de gamla klassikerna för den har funnits sedan 1962. Gillar man soulfood är detta ett måste när man åker till New York och även om det inte är din cup of tea är det värt att gå hit och kolla. För mig som vegetarian är det inte så lätt att hitta vegetarisk inom soulfood kulturen så det fick bli sides som mac and cheese och string beans.

Efter middagen mötte  vi upp med Bellas kompis Keke och Jordan och gick vidare till Shrine, en annan klassiker men inte lika gammal. Shrine är en lounge och bar med live musik nästan varje dag. Vi hade ett band som spelade första timmen sen var det reggae  som gällde. Atomsfären är väldigt afrikansk och längs väggarna och taket har dem gamla LP plattor och målningar. Riktigt mysigt ställe som ska bli mitt “go to”!

 

Shrine

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s