I wish you got the flu, so I could take care of you. Like you take care of me.

ONLY NEW YORK har fått in massa höstnytt! Fina stickade mössor, nya kepsar, små pouches och mysiga hoodies. Jag plockade upp två nya mössor när jag var där senast, en hallonröd och en smaragd grön. Sjukt varma och sköna! Kolla in ONLYs hemsida här: http://onlynylives.com/

Annars har jag jobbat, blivit bortskämd med middagar och sökt nya jobb de senaste dagarna. Igår var jag på Red Rooster för intervju, den exklusiva restaurangen här i Harlem som bla. President Obama älskar. Såg att dem till och med har en Obama-tini drink haha. Imorgon har jag intervju hos Urban Outfitters, älskar deras blanding av kläder, stilar och märken. Känner att jag klär mig som det märket så det ska nog gå bra!

Är nu officiellt signad med MSA models här i New York! Jag kommer att vara deras fashion och print modell i tre år framöver, drink to that!

Mina gosiga mössor. Bilden ger inte dem rättvisa, färgerna är ljusare och klarare egentligen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s