MSA models, Work and Food

Igår var en väldigt bra dag! Gick på intervju hos Urban Outfitters och det gick jättebra, efter det stack jag direkt till Bounce, en liten mer fancy sportsbar och jag hade tur att träffa ägaren precis innan han skulle gå. Han var väldigt trevlig och jag berättade att jag var intresserad av en tjänst som cocktail servitris på en av hans barer (dem här tjejerna kan en bra kväll tjäna hela sin HYRA på en kväll, och då snackar vi NYC hyra också.) Han var mycket trevlig och jag hoppas jag får ett samtal från både Urban och Bounce snart! Dessutom ringde en annan modellagentur och ville signa med mig men jag var tvungen att tacka nej då jag är exklusivt signad med MSA nu.

Började även göra en vision board igår, i princip ett stort papper med massa urklipp och foton man gillar som sammanfattar ens drömmar och mål. Tittar man på sin vision board varje dag och verkligen tror på att man kan få allt man vill ha så kommer det att hända. Och jag VET att jag kan uppnå vad jag vill, jag har bevisat tillräckligt redan.

Nog med spiritual talk haha, efter min lilla klipp och klistra stund började jag med middagen. Igår blev det morots pommes med parmesan och kall koriander sås dipp,  grönsallad, bulgurburgare (kalkonburgare till Jordan), och stekt lök och champinjoner som topping till burgarna. Sjukt gott!

Skickade med två protein muffins när baby skulle till jobbet idag, han älskade dem! När får jag vara med på ett avsnitt av någon housewife show haha? Morots pommes receptet och dipp såsen hittar ni här: http://www.myjudythefoodie.com/2012/05/baked-parmesan-carrot-fries-w-chilled-cilantro-dipping-sauce/

Nytt projekt

Morötterna redo att bli pommes

klart!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s