Friday night

Fredagkväll med Kristina och Kayla, long time no see! Vi bestämde oss för att gå ut och dricka lite drinkar och catch up! Men med lilla Kayla som inte är 21 än hamnade vi på en mexikansk restaurang i Hells Kitchen. Har jag berättat hur jag gick ut i New York när jag bara var 19? Jag visade mitt svenska ID men pekade på massa andra siffror på kortet och hittade på en annan födelsedag och år haha. Antingen var vakterna sjukt förvirrade och ville visa sig världsvana genom att låtsas förstå eller så sket dem i det. Andra gånger kom jag in för jag kände en vakt eller Djn.

Vi hade i alla fall en jättetrevlig kväll men Kayla insisterade på att beställa “The Boss”. The Boss var i princip ett jättestort glas med frozen margarita, Corona, massa billig Tequila och lime juice. Big mistake. Är inte van vid att dricka den sortens sprit längre, och ju billigare alkohol desto större baksmälla dagen efter. True story.

Vi drack varsin drink efter det och jag började känna av det men när jag kände kylan ute när jag skulle träffa Jordan blev jag spiknykter. Stack till Von i NoHo, en mysig bar som påminner om Blind Barber men med mer klubbaktig musik på undervåningen. Efter det stack vi till South Side, en klubb i SoHo/Nolita. Första gången där men jag gillade det! Även om vissa minnen är lite suddiga. Tog en taxi hem och jag sov hela vägen, åt mozzarella sticks som Jordan köpte, somnade i hans soffa, somnade överallt haha. Bra kväll!

Aldrig mer turistdrinkar med billig tequila haha..

Enda bilden från Southside med J, ögonen lite glansiga och halvöppna haha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s