More Then Music

Vaknade igår och mådde inte på topp men kom ändå upp i tid och var hemma i min lägenhet vid tolv. Fick massor av saker gjorda, tränade, packade saker till jobbet, städade upp lite och gjorde mig i ordning.

Jag jobbar för ett event företag som har hand om stora high end fester, More Then Music. Och jag slutar aldrig bli förvånad. Denna festen var för en liten kille vid namn Scott som hade sin Bar Mitzvah! Cirka 200 gäster och all åt hummer. Hur mycket mat, dricka och desserter som helst.

Vi åkte in med en golfbil för att presentera Scott och MTM stod för alla fem dansare, DJ, Ljussättning och allt annat man kan tänka sig. Scotts tårta var i princip lika stor som mig och såg ut som en baseball plan, med all Yankee spelare på planen. Komplett med reklam billboards och all.

Vi delade ut halsband, armband, mössor, mjukisbyxor, strumpor, kepsar och Tshirts med Play Like A Champion tryck. Vi höll i danstävlingar där barnen vann I-PADS!

När festen var över fanns det  Haagen Dazs glass till alla och White Castle (en snabbmatskedja, typ som Mcdonalds) var där och delade ut mat till alla.

Dem här familjerna är så rika att de inte vet var det ska göra med sina pengar, och dem går på fester som de här varje helg. Varenda barn har en Iphone och är konstant på deras facebook och instagram. Som vuxna i barnkroppar. Tack snorungar för att ni förstör sidor som facebook för oss “gamla” haha. Men tack för att era föräldrar behöver oss för att ta hand om era jättefester!

Blåa paljettklänningar och tre andra outfits hade vi

Jessica och borsten

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s