Lincoln

Klockan är snart halv nio på kvällen här, hur gick det till? Sen jag flyttade tillbaka till New York har tiden bara gått snabbare och snabbare känns det som. Men tid finns egentligen inte. Tid är bara människors påhitt.

Igår kväll gick jag på bio med min fina pojkvän, vi såg Lincoln. Filmen handlade om Abraham Lincolns tid som president i USA och främst om hans “Thirteenth Amendment” (trettonde lagändringen) om att befria alla slavar i landet som gick igenom precis innan han gick bort. Lincoln var USAs sextonde president från 1861-1865 när han mördades.

Filmen som var regisserad av Steven Spielberg var väldigt intressant och bra men när vi var inne på andra timmen blev det svårt att hålla ögonen öppna. Ni som känner mig vet också att jag får panik om jag inte får sträcka ut benen helt men som tur var hade vi i princip en rad sitsar för oss själva så i slutet låg jag över dem så mina stackars ben fick vara raka.

Idag har varit en “ta itu med saker dag”. Hade ett långt träningspass med Johnny här hemma som inkluderade spring i trapphuset haha. Efter det satte jag in checkar och cash på banken, svarade på mail och ringde samtal. Lagade massor av mat så jag kan värma upp eller bara hämta från kylen, det blir så lätt att bara äta det som är tillgängligt direkt annars som mina proteinmuffins. Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt, dricka te och kolla på film. Jobbar som cocktail servitris tidigt imorgon på Lucys!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s