Happy thanksgiving!

idag firar vi thanks giving i USA! Det blir förmodligen massor av mat, dryck och såklart den traditionella kalkonen med stuffing. Jag och Jordan sitter och väntar på jordans föräldrar sen ska vi fira hos en släkting som bor i Jersey. Har bakat en stor äppelpaj så jag har något att ta med mig till familjen.

Mitt första år här firade jag en rysk-amerikansk thanksgiving, det andra året puerto ricansk-amerikansk och detta året trinidad-amerikansk thanksgiving.

Happy thanks giving allihopa, vi hörs lite senare!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s