Turkey day part two

Thanksgiving var väldigt lyckat! Vi skulle ha varit ute i Jersey klockan två men blev hämtade två och var framme vid fyra. Jordan kallar det Karibisk tid haha. Det låter ju nästan som chilensk tid!

Vi åt en jättegod middag bestående av kyckling, lax, sallader, massor av grönsaksrätter, bröd och annat. Mycket rödvin till maten också. Barnen hade gjort en meny så man kunde se vad som erbjöds under middagen, vilken sorts sprit dem hade och vad efterrätterna var. Jättegulligt. Det låter som något min syster skulle gjort för några år sen, eller nej, hon skulle nog gjort det nu också haha.

Min äppelpaj var väldigt omtyckt och Jordans pappa (som är den mest hälsosamma och vältränade 60 plus åring jag sett) var överförtjust när jag berättade att jag inte vet hur man lagar den färdiggjorda pajen från affären och lagar allting från scratch. Efter efterrätten satt alla och pratade vid bordet och Jordan ursäktar sig. Efter femton minuter började alla undra vart han tog vägen. Då hörde vi snarkningar från vardagsrummet. Baby hade somnat i soffan haha. Inte konstigt för vi festade dagen innan.

Lekte mycket med barnen också, Sydney som är åtta och Zidane som precis fyllt fyra. Zidane hängde efter mig som en svans hela kvällen och ville att jag skulle jaga honom hela tiden. Hans äldre bror Tristan som är fjorton berättade att efter lilla Zidane hade träffat mig första gången hade han sagt “I want to take Jordans girlfriend out on a date”. Haha, det verkar som J har konkurrens!

En blond tjej i familjen haha

Z!

busig

Z and Syd

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s