Baby it’s cold outside/ December 1st

Ska försöka få ihop allting som har hänt på senaste tiden i ett enda inlägg!

Idag är det första december, redan. Andra december för alla hemma i Sverige. Tiden går så fort och jag har redan varit i New York i två månader.

Nu förbereds det för jul, alla julgransljus är uppe, temperaturen har sjunkit drastiskt, julmusik spelas i alla affärer och cafeer och det luktar julgran överallt. Så himla mysigt. Jag älskar julen, det är lätt min favorit högtid. Men det är lätt att vara för stressad för att uppleva julen, man har inte tid att tänka på något annat än det man måste ta itu med. Som jobb, auditions och Visa ansökningar.

I och med att jag inte planerar att åka hem över jul och nyår som jag alltid gör vill jag verkligen uppleva julen. Jag vill baka pepparkakor och lussebullar, lyssna på cheesy julmusik, åka skridskor, pynta varenda hörn av min lägenhet, dricka glögg och juhandla. Om jag bara får saker gjort tidigt i december kommer jag ha tid att göra alla dessa saker.

Just nu är det stressigt. Jag blandar jobb med jobbintervjuer, auditions och tid med vänner och pojkvännen och sen detta jäkla visa. Är det någon som minns alla föreställningar jag gjort sedan jag var nio år? För det gör verkligen inte jag. Det som jag behöver göra (förutom pay up! till min advokat) är inte så svårt, men det blir svårt om man har fiskpinne minne.

Häromdagen blev jag inbjuden till Alvin Ailey kompaniets årliga gala. Det är så mycket talang och duktiga dansare och koreografer som jobbar med det här kompaniet. Helt underbart att får se Alvin Aileys “Revelations” som är en av mina absoluta favoriter när det kommer till modern dans. Blev mycket inspirerad! Har även lärt mig en del av koreografierna i skolan så det var roligt att känna igen och minnas.

För några dagar sen blev jag skickad till en casting som jag nog berättade om och det gick jättebra. Det var för en photoshoot för en stylist här i New York. Jag gissar att min vägran att förändra mitt hår bidrog till att jag inte bokade jobbet haha.. Jag vet hur det går när man låter stylister göra vad dem vill. Helt plötsligt är halva håret rakat, chockrosa och ojämnt. Det ser bra ut när dem fixar det sen är man screwed ett bra tag framöver. Nej tack haha!

Idag var jag på en audition som varade i fyra timmar. Det gick riktigt bra och stilen var hihop/house! Har saknat riktig hiphop så det var skönt att få dansa till jag var helt slut. Klarade mig genom alla “cuts” (vad heter det på svenska?!) och fick en callback tills imorgon! Tyvärr jobbar jag imorgon samma tid så jag var tvungen att tacka nej. Förhoppningsvis kommer det inte gå ut över beslutet att anställa mig eller inte. Vill så gärna boka detta giget! Berättar mer om det när jag får ett samtal från dem!

Nedan kommer lite bilder från den senaste veckan, har fortfarande problem med “mitt” internet där hemma så jag passar på när jag sitter på Starbucks. Och just för att det är den första december och jul i luften beställde jag en Caramel Brulee Latte. För att glömma alla anteckningsblock, pappren och kalendrar runt omkring mig för en stund. Nu är det jul!

Bara en romantisk middag med Kayla i Little Italy mitt i veckan. Samma restaurang som jag var på med Papi och Mariana!

På väg till Pourhouse för att möta upp med Jordan och hans vänner, redo för “bara en” drink haha.

L train haha

Skjorta från Forever, keps från ONLY NY.

Silverklocka från Michael Kors

 

Train ride of shame dagen after haha. Green machine som recovery

På väg till yogan, tar alltid av allt smink om jag är sminkad. Det börjar rinna efter en sekund i den värmen.

Bakade en broccoli paj!

Har börjat göra mina egna juicer och smoothies med grönkål i. Gott och extremt nyttigt!

På väg till galan, mina fina vänner Luca och Johnny

På väg till audition idag. Tröja, keps och bag från ONLY NY.

Lucky number 12

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s