10Deep holiday party

För två dagar sen hade vi fjorton grader här i New York och jag hade klänning, i december. Helt underbart. Idag är det svin kallt igen. New York kan aldrig riktigt bestämma sig med vädret det är nästan som att staden har humörsvängningar. Men jag klagar inte, så lite vinter som möjligt om jag får bestämma.

Igår hade jag världens mysigaste dag med min pojkvän. Vi vaknade hos honom och gick och åt brunch på Toms diner, en känd gammal diner i Brooklyn som har långa köer för att komma in på helgerna. Inredningen är väldigt gammal med plastblommor och gamla tavlor och headshots från kändisar som varit där. Jättemysigt ställe som jag lätt vill komma tillbaka till, bara runt hörnet från Jordan i Crown heights, Brooklyn. Vi skulle ha gått till Brooklyn museum också men på grund av tidspress fick vi hoppa det. På kvällen åt vi middag på en väldigt fin italiensk restaurang i Midtown som heter Lugo. Hur låter en flaska Prosecco med vildsvamps-pizza, vitlöks frästa gröna bönor och knaprig stekt potatis vid sidan om? Mycket gott! Efter middagen traskade vi över till Lucys där jag jobbar och drack mojitos.

Ikväll ska vi på holiday-party hos streetstylemärket 10deep, ska bli riktigt roligt. Imorgon är jag bjuden på två hemmafester och helgen är helt fullklottrad med events och saker att göra i min kalender. Det kommer bli lite glest med uppdateringar ett tag framöver, mitt internet fungerar dåligt och jag måste börja ge all min fria tid åt min visa-ansökning. Ber om ursäkt för det i förhand. Men jag mår bra! Bara för att jag inte skriver betyder det inte att jag inte lever. Allting är frid och fröjd i New York, dessutom är det snart jul!

 

One thought on “10Deep holiday party

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s