Showroom gig

Gårkvällen var inte riktigt som det var tänkt men lyckad ändå! Vi förfestade inne på ONLY och vandrade över till 10deeps fest på element. Där var det över 500 personer i kön och polisen bara längtade efter en anledning att stänga stället haha. Vi hamnade på Max fish och drack ett antal drinkar där i väntan på att våra kontakter skulle höra av sig. Tillslut var vi trötta på att vänta och bedtämde oss för att stanna på Max fish. Efteråt åt vi sen middag på the meatball place! Och ja dem hade vegetariska köttbullar i sås (jag valde parmesan) och det var extremt gott. Måste tillbaka dit.

Och just det när jag kom till ONLY överraskade baby mig med en ny hoodie och en mössa jag jättegärna velat ha från märket Belief! Han är världens bästa.

vaknade idag och trodde min dag skulle bestå av timmar på starbucks jobbandes med mitt visa. På tåget får jag ett samtal från agenturen att dem behöver mig för ett showroom. Jag fick hoppa av så jag fick täckning på mobilen, ringa dem och be dem ge mig adressen och sen hoppa på tåget igen. Jag (som kom från Jordan osminkad, bh lös och inte med deodorant på)  SPRANG till sephora och bad dem sminka mig. Satte på mig min nya hoodie och bhn. Deodoranten är fortfarande ett problem.

Jag vet inte när jag kommer bli en sån kvinna med en hel smink necessär i väskan och tjugo läppglans. Jag är stolt om jag hittar en kam och mitt carmex läppsyl.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s