Working with Derek Lam, again!

Berättade jag att det senaste modell jobbet jag gjorde bar för Derek Lam?!  Jag insåg att mitt jobb var att prova hela sko kollektionen för höst 2013 framför designern och sko utvecklare.  Blev helt skakig när en av männen presenterade sig som Derek haha, jag har enorm respekt för framgångsrika och talangfulla designers som honom. Derek visade sig vara hur gullig och jordnära som helst och det var jätteroligt att få jobba med honom.

Efteråt var jag helt slut (hade ju festat dagen innan) men bestämde mig ändå för att gå till de två julfesterna jag var bjuden på. En för mina vänner Allen och Blaine och en för en tjej som heter Simone och jobbar på 10deep. Festerna visade sig vara runt hörnet från varandra i brooklyn, smidigt haha. Ett väldigt bra slut på en väldigt bra dag.

lördag kväll var jag tvungen att jobba på en fest i long Island. Festen gick bra men helt slut var jag när jag kröp ner i sängen bredvid Jordan. Igår gick jag ut på brunch med John och Jess (som faktiskt är mitt ex pappa och syster som jag är bra vän med fortfarande). Vi gick till Dumbo kitchen och sen till en liten choklad affär/fabrik där vi köpte varm choklad och kakor. Efter det jobbade jag till  stängning på Lucys.

Har varit uppe så länge varje natt i typ fem nätter nu, antingen pga events eller jobb. Idag trodde jag (igen!) att jag skulle jobba hela dagen med mitt visa men sen fick jag email från agenturen, Derek lam vill jobba med mig igen! Ska bli jätteroligt men när jag kommer hem MÅSTE jag sätta igång med pappersarbetet.

Vi hörs senare!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s