My wish is in a tree

Sååå tydligen will inte Starbucks att jag ska blogga för varje gång jag sitter där kan jag inte gå in på bloggens hemsida. Nu är jag tillbaka på Dunkin igen, det tog lite tid innan jag ville sitta här igen för senast jag var här försökte en man slå mig i huvudet med en flaska. Gotta love Harlem, haha.

Jag mår bra iallafall! Mycket som faller på plats även om stressen finns där hela tiden. Förstår ni att det är julafton om fem dagar!? Och jag har knappt köpt några julklappar, inte bakat och jag har ingen gran. Ville så gärna göra allt detta nu imorse men jag kände att om jag bara kan få CV delen av mitt visa klart först så kan jag slappna av lite med det sen.

Vad har jag haft för mig sen jag bloggade sist då? En jävla massa saker. Jag var på MSA models julfest på Biblioteca midtown east. En riktigt rolig kväll. Har aldrig sett så många snygga människor i ett rum haha.

Jag och Jordan firade ett speciellt nummer i vårt förhållande och hade en heldag för oss själva, så otroligt mysigt. Eftermiddagen började med en tur till Brooklyn Museum med massa fina utställningar bla. en av Yoko Ono. Hon hade gjort ett “wish-tree”, ett litet fint träd som stod i mitten av ett rum. På sidan fanns det små lappar och pennor och där kunde man skriva sin vad man önskade sig. Nu hänger min önskan i Yoko Onos träd. Efter det tog vi några drinkar i Fort Greene innan middag. Jordan hade bokat bord på en jättemysig sydafrikansk restaurang med otroligt god mat och bra atmosfär. Jag drack en Obama-mama drink som såklart var sjukt god haha och en curryrätt serverat i en skålaktig sak gjord av bröd.

Jag träffade även Dj, Logan, Kayla och Ashley som jag inte sett på ett bra tag nu! En fredagkväll bestämde vi oss för att dricka vin hemma hos Dj och Logan och sen gå på Laserdome i Queen. Kände mig som en tio-åring när jag helt utom mig sprang omkring och “sköt” folk tills jag var helt svettig.

Häromdagen blev 10deeps riktiga fest av, på Westway! Riktigt bra kväll med artister som Joey Bada$$, Camron and Flatbush Zombies. Älskar hiphop. Innan dess var jag och Jordan och festade på de nyöppnade Bow och Finale. Blev erbjuden att dansa där för 300 dollar per kväll (!) och ville kolla vad tjejerna gjorde. Det var typ konstnärlig (weird) dans där man kan vara utklädd till allt från enhörning till alien. Om jag skulle göra det för 300 dollar? HELL YEAH.

I allt detta roliga hände något väldigt, väldigt tråkigt. En av mina arbetskamrater på Lucys gick bort. 26 år gammal. Restaurangen har inte varit detsamma sen detta hände. Begravningen kommer att vara i Maine där hon kommer ifrån men det är en memorial service i Long Island på fredag som jag ska försöka ta mig till. Så fruktansvärt sorgligt, kan inte sluta tänka på hennes föräldrar, vänner och pojkvän. Världen är inte rättvis ibland.

Ikväll ska vi se Ghostface Killah på Webster hall, en del av min present till Jay. Blir nog en del drinkar också för Pourhouse ligger precis mittemot. Imorgon är det ONLYs företagsfest! Kommer bli så sjukt roligt.

Another starbucks day

Protein pannkakor med banan, nästan helt utan kolhydrater!

leker

Wish tree

Me and my Obama-mama

Arbetskamrater, MSA models

Tvätt och Visa dag for nerds

Blommor från baby

Invigde min nya mössa från belief, Phil och Raffis egna märke och butik.

Bow

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s