Ghostface Killah!

Herregud, vilken grym kväll. Jag var så orolig att jag skulle missa hela konserten på grund av jobb men så blev inte fallet. Jordan kom till jobbet i samma sekund som jag var klar och tillsammans åt vi och tog varsinn drink. In i taxin för att gå till Webster hall. Jag tror vi kom dit runt elva, och dörrarna öppnades klockan åtta. Ghostface gick inte på scenen förrän ett haha. Men hela tiden var det massa andra up and coming artister som uppträdde, utlottning för Jordan 11s! vilket är varenda streetstyle killes dröm här. Det var också en utställning av sneakers där man kunde köpa, byta eller bara kolla på alla möjliga märken. Riktigt coolt. Bartendern blandade EXTREMT starka drinkar som jag inte riktigt uppfattande förrän senare. Konserten var SICK, alla blev helt galna när Ghost började rappa. Efteråt gick vi till Pourhouse och drack öl och på grund av någons födelsedag började vi shotta Jameson, jag shottar aldrig Jameson!

Vägen hem minns jag inte riktigt haha, vi tog en taxi till Brooklyn. Dagen efter när jag kollade igenom bilderna på tunnelbanan skrattade jag rakt ut och alla kollade på mig, och det tog mig ett bra tag innan jag slutade skratta. Jordan som var lika full som mig hade tagit typ tio bilder på sig själv, med mig sovandes i bakrunden. Och jag sov inte hur som helt, jag var ihopkurad som en liten boll, ett foster. Minns inte detta alls haha. Eller att jag kunde sova så.

Nästa dag var inte rolig, upp tidigt för att sticka till jobbet och jag var ett vrak större delen av dagen haha. Men med mat och kaffe blir allt bättre!

Igår var det ONLYs företagsfest! Massor av dricka mat och annat snacks och hur mycket trevligt folk som helst i samma industri. Ölen tog slut väldigt snabbt vilket “tvingade mig” att dricka Jack Daniels. Tog det väldigt lugnt dock. Festen var i Harlem men mer på den västra sidan så jag och jordan tog en taxi i fem minuter sen var vi hemma hos mig.

Tydligen skulle världen ha gått under idag 11.111, klockan är runt ett här nu så jag antar att vi överlevde. Vilken tur, nu har jag ju tid att köpa en gran.

Ghost!

Ignorera Jordans ögon, jag försökte ta bort det röda men det gick inte så bra haha..

Ett litet foster haha

Jag orkar inte haha, ser ni min rygg?

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s