Merry Christmas!

Nog blev det julklappar och julgodis till sist. Jag bakade mörk choklad med polkagrisar, vit choklad med jordnötter och pretzels, svenska pepparkakor och russin och havrekakor. Hade recept och ingredienser för knäck också men var för trött och sjuk för att orka mer dagarna innan julafton haha. Mitt i all stress med alldeles för mycket jobb på restaurangen, Visa arbetet och julförberedelserna var jag ju tvungen att bli förkyld med. Såklart på grund av all stress, men som tur var varade den inte länge!

Julafton var så himla mysig, trots att jag inte var med min familj i Malmö. Vi firade hos Jordans föräldrar i Brooklyn med ett tiotal av deras släktingar. En blanding av Trini, Jamaicansk och Amerikansk mat serverades och det var hur gott som helst. Fick så fina julklappar också! Av Jordans moster fick jag ett par läder tight med matchande topp. Vi fick ett kort med 100 dollar till middag av farbror och moster och deras familj. Och av Jordans föräldrar fick jag inte bara organiskt lösvikts te och massa smink från YSL och Michael Kors men också dansklasser hos Alvin Ailey! Så himla gulligt av dem.

Och min fina pojkvän gav mig wedge sneakers från Nike som jag trånat efter länge nu, en hoodie från ONLY (identiskt till den Jordan har som jag tar hela tiden) och 200 dollar på Top Shop! Längtar tills mammut och Amanda kommer nu (den 1 januari!) så vi kan shoppa tillsammans!

Dagen efter jul kollar man på basket säger Jordan, så det var precis vad vi gjorde. Somnade och vaknade som kattungar hela dagen och baby köpte soppa och gjorde en cocktail baserade på rött vin, apelsin juice och whisky så jag skulle friskna till. Såg på julfilmer imellan matcherna. Mys. Fler dagen efter jul önskas!

min juliga lägenhet

mums mums

julafton hos familjen Foster

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s