Happy Nye!

Gott nytt år bloggen! Känns skönt att få en ny start på allting. 2013 kommer bli ett riktigt bra år, jag känner det. Tänk så mycket som hände 2012 egentligen. Jag var en showgirl i Las Vegas, fick betalt för att festa med kändisar, gjorde reklamfilmer och modelljobb och träffade massor av nytt folk. Jag signade med en manager och två agenturer och bestämde mig för att flytta tillbaka till NYC- det bästa beslutet 2012.

Detta året vill jag ha New York som bas, iallafall till en början. För vem vet när jag hamnar i LA?

Nyår var otroligt roligt, lyckat och onyktert haha. Vi festade på WestWay hela natten (det var öppen bar och dem hade öppet till 8) vid tolv visade dem “the ball drop” på en stor projektor och räknade ner. Fick en nyårs puss av älskling! Roxy Cottontail DJade hela kvällen! Gissa om vi dansade och festade till fem på morgonen haha. Kvällen slutade på Sway efter dem stängt och vi shottade med pebbles och Jonathan. Somnade i boll position igen i soffan med vridet huvud, jag vet inte hur jag gör det där.

Dagen efter satt en sjukt bakis tina i jordans bil för vi hämtade nämligen upp mammut och Amanda!  Sen blev det hämtmat och julklappsöpnning med familjen och Jordan. Fick massa fina saker och extremt mycket svenskt godis! Nu är det verkligen dags att skaffa gymkortet haha.

jobbade hela dagen idag sen kom mammut och Amanda till restaurangen och vi åt middag tillsammans. Imorgon är jag ledig så då kan jah följa med dem och shoppa! Sen lär jag träffa min pojkvän efter för dem vill gå och lägga sig klockan nio (jetlag haha) och då är jag uttråkad.

Så himla roligt att ha dem här iallafall och det är bra timing då jag inte jobbar så mycket denna veckan.

bloggar från mobilen så kan tyvärr inte lägga ut några av de få bilder jag tog på nyår, det får bli senare.

godnatt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s