Shopping, Arabic food and castings

Vilken bra start på det nya året! Mammut och Amanda är fortfarande här och vi shoppar, äter ute och leker turister som galningar. Häromdagen lagade jag arabisk mat till mammut, Amanda och Jordan och efteråt drack vi den fina champagnen som Jordan hade gett till dem och åt jordgubbar doppade i choklad.

Jag har shoppat en hel del med bl.a. Skor, halsduk, träningskläder, en jättetunn dunjacka från uniqlo att ha under andra jackor  mm. Häromdagen träffade vi Jordan i brooklyn över en öl (han åkte till Vermont dagen efter) och jag och han hade förberett en hel väska med kläder och saker från only till mammut och Amanda. Samma kväll var jag hemma hos baby och vi kollade på filmer, han packade sina grejer och vi drack hela kvällen. Är det bara jag som tycker att ensam dricka med pojkvännen är lika kul som att gå ut haha?

Detta  året går som sagt utmärkt, både privat och med jobb. Idag hade jag fullt schema i stan. Direkt efter min tredje laserbehandling gick jag på en casting för ett företag och sedan för ett annat. Båda välkända och castingarna gick jättebra! Fick även en privat inbjudan till en audition jag jättegärna velat gå på som är imorgon! Wish me luck!

Min hemmalagade middag till familjen! (med mammut som assistent)

mums mat från Jacobs

Glada bagel-ätare med nya ONLY tröjor

 

 

 

 

Lillen sover

 

2 thoughts on “Shopping, Arabic food and castings

 1. Yeey! Äntligen har du uppdaterat (har ett liv men bloggen är kul att följa;)
  Laserbehandling?
  P.s Att dricka/festa ensam med sin pojkvän är bäst ❤

 2. Yeey! Äntligen har du uppdaterat (har ett liv men bloggen är kul att följa;)
  Laserbehandling?
  P.s Att dricka/festa ensam med sin pojkvän är bäst ❤
  Ses snart 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s