Family time

Sitter och äter en sallad och dricker en proteinshake nu några timmar efter jobbet. Var på ännu en modell casting idag och hämtade upp två par skor som jag beställt från call it spring! Jättefina är de, ett par Boots med chunky klack och ett par nya MC-boots som jag lever i under vintrarna.

Mammut och Amanda åkte i förrgår vilket var tråkigt men vi hade det jättebra! En del vila och mys i hetsshoppingen för deras del. Mamma ringde idag helt förvirrad över kontoutdraget haha, saker hon inte köpt och saker som inte fanns med i packningen som faktiskt inhandlats. Alltid lika underhållande att se dem packa förresten, paniken som infinner sig när väskorna inte går att stänga. Been there, done that.

2013 har redan bjudit på väldigt mycket bra saker. Tre castingar, en audition, tid med familjen och ett visa som äntligen rullar i rätt riktning. Min modell agentur har varit extremt stöttande och erbjudit att sponsra mig vilket underlättar otroligt mycket för min ansökning. Är så glad att dem hjälper mig!

dessutom är det många auditions som kommer upp snart, mammi har REDAN börjat leta resor till Miami i vår haha och snart kommer min bror och hans flickvän hit. Ia (Mickes flickvän) är en trogen följare av bloggen och jag har fått bita mig i tungan för att inte avslöja något. Resan var nämligen en överraskning! Men snart kommer de hit och det ska bli jättekul att få visa dem runt och hitta på massa roliga saker.

Baby kom hem från sin företagsresa igårkväll så ikväll får jag äntligen träffa honom! Vilket betyder att jag borde kolla upp tågtider NU!

Vi hörs senare!

 

Glada bagelätare med nya ONLY NY hoodies!

Sovande syster på tunnelbanan

mannen diskar

Mums mums från Jacobs

 

 

 

 

 

One thought on “Family time

  1. Haha, har det varit jobbigt att inte avslöja något? 😉
    Måste erkänna att jag blev väldigt paff när jag fick veta 😀 ses snart!!!! Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s