Lucys holiday party and more auditions

Så jag kan ju börja med att säga att sen jag skaffade mitt gymkort så har jag tränat varje dag. Känns sjukt bra!

I fredags blev det en mini fest här hemma med några nära vänner, helt oplanerat. Men är det inte de festerna som alltid blir roligast?

Vaknade klockan tio igår mer bakis en vad jag hoppats på men drog mig ändå iväg med Luca för att ta en modern Horton klass. Precis vad jag behövde för att hitta mitt center och svettas ut lite alkohol haha.

Efter det dansade jag och bästis (Johnny) ut julen på svenskt vis här hemma. Med dans runt granen och allting.

Var tvungen att skynda mig sen för att gå till mitt jobbs företagsfest på No 8 i Chelsea. Toppbetyg till den loungeen. Att jag sedan fick se mina arbetskamrater alldeles för fulla och en av min managers dansa och stöta på varenda tjej gjorde ju bara kvällen ännu bättre!

Harlem street art

Latte och tidningar, en helt vanlig tåg resa

Harlem

Nya smyckesinköp!

Friday night

Nu är glada julen slut, slut slut! Johnny sjöng med varje gång jag sa slut eller ut haha.

prep for party

details

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s