There’s a world we can visit if we go outside

Hej bloggen! Om ni undrar varför det har blivit dåligt med bilder på sistone är det för att jag har bloggar från mobilen, har fortfarande inget internet hemma (förutom i Arvids rum, orättvist!) så det mesta blir via mobilen och då kan jag inte lägga upp bilder. Men jag har tagit bilder så om ni kikar in lite senare så kommer bilder ha lagts till till inläggen, lovar.

Är förövningt fruktansvärt trött idag, sov hos Jordan och skulle på en audition imorse när jag insåg att jag inte hade med mig mitt headshot och cv så det var bara till att åka hela vägen till Harlem från Brooklyn och sen ner till midtown igen. En timme innan jag egentligen skulle gått upp.

Fick sen lite visa grejer gjort på fedex och nu är jag hemma igen. Nu blir det mer visa jobb och lite andra ärenden. Hinner förhoppnings en runda på gymmet!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s