Chez Oskar

Jobbade  hela dagen igår vilket och stack sedan direkt till gymmet. Kände fortfarande att det fanns morotskaka kvar i min kropp haha.

Jordan bjöd mig sen på restaurang så jag gjorde mig redo för det. Det var även för att fira att han har fått en promotion! Han valde en liten fransk restaurang i Fort Greene, Brooklyn. Förmodligen den bästa restaurangen han tagit mig till än så länge! Det fanns levande ljus och ljusslingor i hela lokalen, små dekorerade grenar och enbär i taket och ett liveband som var jättebra. Och maten! Jag år en zucchini och cheddar soppa till förätt och Jordan åt crabcakes. Till huvudrätt valde jag grillade grönsaker med getost och baby åt någon sorts fisk och efterrätten bestod av chokladkaka (som var så chokladig att jag inte kunde äta upp den haha) Såklart hittar baby det som låter nyttigast på menyn och beställer blåbär och hasselnöts paj, muns! Allt var så fint upplagt att jag kände mig som min lillasyster, jag var tvungen att ta foto på allt! Jordan fick inte lov att ens smaka sin mat innan jag var klar haha. Glömde säga att jag drack en cocktail med ingefära och grönt te som var riktigt god och Jordan beställde någon drink med rom. Vanligtvis så brukar vi gå de tjugo minuter från Fort Greene till Crown Heights men vi var båda så mätta att vi var tvungna att ta taxi haha.

Stackars Jordan tvingas alltid ofrivilligt att vara med på bild, och ta en jäkla massa bilder. Så går det när man är tillsammans med en bloggerska haha

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s