Good morning sunshine

Vaknade helt utvilad klockan tio i mitt soliga vita rum, längesen jag kände mig såhär pigg haha. Lyssnar på A$AP ROCKYS nya album, rätt så bra än så länge. Ibland behöver jag lyssna på samma låtar flera gånger innan jag gillar dem.

Har inte jobb förrän klockan fyra idag så jag håller på att bestämma mig om jag vill få saker gjort på datorn, laga mat eller tvätta. Behöver egentligen göra alltihop. Det som är väldigt skönt är att det värsta är över när det gäller mitt visa och pappersarbete, nästan allt jobbigt är klart! Dock kommer det vara mest nervöst att invänta svar från USCIS. Det måste gå bra!

Förhoppningsvis sticker jag direkt från jobbet till Diplo ikväll på Westway, skulle vara SJUKT om vi lyckas få biljetter. Nu är det bara att bestämma mig vilken ratchet outfit jag vill ha på klubben haha, för samma får jag ta på mig innan jobb. Vem orkar släpa runt på två outfits?

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s