Late nights, early mornings

Två kvällar i rad slutade det med att jag festade, de följande två dagarna var jag tvungen att gå upp extremt tidigt på grund av casting och dansauditions. Det är inte klokt hur svårt det är att komma upp efter tre timmars sömn och alkohol i kroppen, jag menar nästan fysiskt möjligt.

Torsdagkvällen blev jag medbjuden på konsert, Riff Raff uppträdde. Och han sög om jag ska vara ärlig haha. Men kvällen var ändå rätt kul och på något sätt lyckades jag bli full utan att ens ha druckit mycket. Vet inte varför jag börjar bli en light weight helt plötsligt. Kväll nummer två mötte vi uppe massa vänner på Ella i Lower East/East Village. Träffade en tjej som heter Lotta som bott i Malmö och jobbat på bagericafeet där jag alltid var innan, så jäkla liten värld haha. Vi kom fram till att vi säkert har massor av gemensamma vänner också.

Och idag var jag upp astidigt för en audition. Klagade högt framför en sovande pojkvän om hur synd det var om mig och hur jag aldrig mer ska göra dricka dagen innan före en audition igen. Och efter att ha hällt i mig en french vanilla cappuccino dansade jag som om jag sovit i tolv timmar och värmt upp och regissören kallade mig åt sidan för att personligen utbyta ord. Det är svårt att bryta dåliga vanor när man inte ser konsekvenserna dagen efter.

Imorgon ska vi försöka få biljetter till Diplo, ena halvan av Major Lazer som spelar på Westway! Det kommer bli helt jävla sjukt som det var förra gången och jag vill så gärna dit. Biljetterna är slutsålda men Jordan ska försöka få tag i några ändå. MÅSTE DIT! Och just det, på måndag jobbar jag klockan halv elva, Whops.

En bild från torsdags men inga från utkvällen igår, glömmer helt bort det där ibland. Vi hörs snart igen!

Lagade stekt ris fullt med grönsaker som blev sjukt gott, blir hungrig bara av att titta på bilden

Innan Riff Raff

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s