With my last breath I’ll exhale my love for you, I hope it’s a cold day so you can see what you mean to me

Jag har varit så glad över den milda vintern och att jag kunnat gå ut i bara tjocktröja skinnjacka och jeans men nu jävlar har vintern kommit till New York. Det är -8 grader, blåsigt och SVINKALLT ute. Och jag rör mig lika snabbt som en sengångare.  Allting jag gör tar dubbelt så lång tid när det är kallt, tex tar det mig tio minuter att ta mig från sängen till badrummet.

Igår åt jag  och Jordan på thailänds restaurang i west village innan våra vänners Pebbles och Johns konst event och fest på W.I.P. Det var mycket trevligt!

Idag jobbade jag (jobb eller castings efter en natts festande, det slår aldrig fel!) sen hämtade jag mina headshots och sprang några ärenden. Jag stack till biblioteket och lånade massor av böcker också. När jag börjar läsa varenda litet reklamblad och affisch och  lära mig det utantill då vet jag att det är hög tid att läsa riktiga böcker!

 

2 thoughts on “With my last breath I’ll exhale my love for you, I hope it’s a cold day so you can see what you mean to me

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s