The freedom is granted as soon as the damage of vodka arrive

Har ni hört Swimming pools av Kendrick Lamar? Riktigt bra låt med bra lyrik. Kan inte sluta lyssna. Kendrick Lamar och Childish Gambino är två av mina absoluta favoritartister just nu.

Annars då? Jag jobbar, blir skickad på väldigt många modell castings av min agentur och har en hel del dansauditions som kommer upp snart! Men det bästa av all är att Micke och Ia är här! Dem kom hit i lördags och sen dess har jag lekt turistguide en del men även skickat ut dem på äventyr utan mig haha. Det är lätt att tro att jag också är turist när jag umgås med folk som hälsar på men sen slår verkligheten till och jag måste gå och mathandla och tvätta kläder.

Deras första riktiga kväll här gick vi ut på Thai Restaurang nära deras hotell i midtown, en minimal liten restaurang med jättegod thaimat! Kanske ska nämnas att jag festade två dagar i rad innan dess (artist listening med CJ och sen en liten konsert och födelsedagsfest med Jordan och våra vänner) så jag var lagom trött och bakis. Det blev genast bättre när vi drack prosecco innan middagen haha.

Jag blev även skickad på en photoshoot med fotografen Jeremy Pope, som råkar vara en bra vän till mig och som råkar bo precis tre våningar över mig haha. Det var så nära att jag gick upp dit i tofflor men jag hejdade mig och tog på boots i sista sekund, som normala modeller. Det blev ett bra samarbete!

Idag hade jag en casting för jeans och imorgon en casting för någon hemsida, det ska nog gå bra!  Och sen jobbar jag trettio minuter efter castingen imorgon, tur att det ligger nära!

Nu ska jag ta reda på vad Micke och Ia vill göra ikväll!

Ljusen försvinner när kylan är här

Thaimat FÖRRA veckan innan WIP, med baby. Ligger lite efter med bilderna ser jag haha

Månadens böcker

Mina absolut favorit halsband som jag haft sen jag var jätteliten, måste använda dem mer.

After shoot madness, innan jag kom på att jag behövde en tupplur

Såhär såg det ut för några dagar sen, snö överallt. Nu är snön borta men det är fortfarande kallt

Jag tror Valentines Day är här snart..

Har varit duktig och ätit mina hår, hud och naglar vitaminer och jag känner att mitt hår är både längre och tjockare!

Chillade i ONLY affären där min pojkvän är manager innan fest!

His and hers. Det är bara det att ölen är min och drinken är Jordans haha. Han dricker i alla fall whisky som en riktig man 😉

Syskon

Och dagens lunch. Sallad med bönor, tomat och “italiensk korv” aka. tofu

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s