Make the most out of tonight and worry ’bout it all tomorrow

I torsdags beställde jag micke och Ia hem thaimat och köpte även rött vin och ingredienser till mojitos. Förfestade hemma hos mig innan vi mötte upp Jordan på Blind Barber. Där blev det några moscow muel (äntligen kommer jag ihåg vad den drinken heter!) och öl innan vi stack till Westway! Westway var lika roligt som alltid och vi drack, pratade, dansade och hade kul. Vid fyra stack Micke och Ia hemåt och jag och J stannade säkert till fem, halv sex. I vanlig ordning beställde vi hem mat när vi satt i taxin så maten skulle komma fram samtidigt som oss.

Gick och la mig hur sent som helst så även utan drama hade jag knappt fått någon sömn. Stackars Ia och Micke var utelåsta och försökte hitta hotell medan jag försökte få dem att komma hem till Jordan. Vi en tidpunkt (solen hade gått upp) satt jag i en taxi från brooklyn men tvingade taxin att vända för jag fick tag på Arvid. Herregud vilken natt haha. Måste säga att vi hade en riktigt rolig kväll i alla fall!

Och vad händer dagen efter om man heter Tina Lundahl? Jo inte en MEN TRE castingar hade jag den fredagen. Sprang runt för att hinna till alla och varken åt eller drack någonting förrän jag var hemma klockan halv fem på eftermiddagen. Delade på guacamole med Micke och Ia som precis hade vaknar haha och lagom till dem började sin dag slocknade jag.

Deras sista kväll här blev det thaimat leverans igen och vi bara tog det lugnt i soffan.

Av någon anledning hamnade inte en enda av bilderna på mig och J på min photostream! Återkommer med dem när jag har fört över bilderna!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s