Nothing really comes as a surprise right now, cause we’re just having the time of our life right now

Brunchade med Micke och Ia idag innan jag var tvungen att sticka på en audition och dem i princip skulle bege sig till flygplatsen. Det var kul att ha dem här! Jag hade ju inte sett min bror på över ett år. I sommar ses vi igen!

Min audition idag varade i fem och en halv timme och jag klarade mig igenom alla gallringarna! När jag kom dit var jag nummer 194 och över 250 tjejer var där. I slutet av auditionen var vi cirka 30 tjejer kvar och alla fick sjunga som sista momentet. Håll nu tummarna för mig!

Imorgon har jag en privat audition och sen jobb direkt efter det. Det är superbowl sunday så jag borde få rätt mycket gäster som ska kolla matchen! Inget festande för mig ikväll (säger jag nu) men denna audition sög all energi ur mig haha.

vi hörs senare!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s